Useful

Before / After: a charming apartment in Levallois-Perret

Before / After: a charming apartment in Levallois-Perret



We are searching data for your request:

Forums and discussions:
Manuals and reference books:
Data from registers:
Wait the end of the search in all databases.
Upon completion, a link will appear to access the found materials.

At the birth of their child, happy owners took advantage of the sale of the apartment adjoining theirs to expand and thus create a large family cocoon. Given the scale of the work, they called on decorator Laurence Garrisson who redesigned the distribution of spaces for a very functional result. We let you discover… Area : 55m2 Budget : around 30,000 euros

Clean cuisine


Before : With its pink and brown tiles and rustic furniture, the kitchen seems to have been forgotten in the 70s. Not very practical with its reduced storage space, the latter needs a good dose of functionality! After : The old kitchen has given way to a large custom-made dressing room. As for the new space dedicated to the preparation of meals, he went to stay in a small corner of the living room. The new kitchen is much more functional thanks to a nice storage battery and a larger worktop. We especially fall for the splashback in cement tiles which is perfect alongside very modern white lacquered furniture.

A cocoon lounge


Before : In addition to its very pretty parquet and its moldings, the living room displays a completely old yellow paper which is just waiting to be torn off. After : The entire walls have been repainted in white, which gives the living room a beautiful light. The dining area has been installed at the back of the room, and the sitting area turns its back on it with a taupe sofa in warm leather. We like the choice of cushions and materials that bring a real cocooning note to the atmosphere.

A bathroom full of pep


Before : With its mini size, this bathroom has the bare minimum: a shower and a sink, all framed by a pink tile stamped 70s. It deserves a good makeover! After : Enlarged by a few centimeters, the bathroom can now accommodate a much more functional bathtub for a family. The pink tiles have given way to a pretty turquoise mosaic that energizes a white tile. The plus: a beautiful wooden vanity unit completes the decor. Laurence Garrisson, designer decorator //www.ladecorruptible.com/